Diensten

Bureau BB brengt transformatie teweeg bij haar klanten met slagkracht en focus door middel van inspiratie en verwezenlijking.

De diensten van Bureau BB zijn:

CONCEPTS & CREATION: Ik bied structuur te midden van de chaos en begeleid het proces van conceptontwikkeling. Van het conceptmanifest en de briefing tot de realisatie van het duurzame eindconcept. Speciaal hiervoor heb ik een 6 maanden durend Concept Realisatie Programma ontwikkelt voor ondernemers in de Retail- en Horecabranche.

INTERIOR DESIGN: Ik zet mijn interieur design kennis in bij de realisatie van het concept. Dankzij mijn expertise in materiaalkennis, duurzaamheid en interieurontwerp wordt het nieuwe concept vanaf het papier naar de werkelijkheid gebracht in samenwerking met de juiste partijen.

CURATED INSPIRATION: Ik organiseer inspiratietours in Londen om creatief denken, teamverbinding en nieuwe ideeën te stimuleren. Een tour is specifiek gericht op London Design Week en binnen het Concept Realisatie Programma ontwerp ik een speciaal samengestelde tour voor de ontwikkeling van het nieuwe retail- of horecaconcept.

PROJECT MANAGEMENT: Ik neem het Project Management op me, zorg voor een vlekkeloze uitvoering van het concept en bied totale ontzorging. Daarnaast werk ik voor bedrijven die de focus, slagkracht en verbinding óók nodig hebben bij de realisatie van projecten binnen de organisatie, waarbij tijd, kwaliteit en budget de belangrijke speerpunten zijn.

Bij Bureau BB hecht ik veel waarde aan het ontzorgen van mijn klanten. Ik begeleid hen bij elke stap van het proces en help uiteindelijk om hun visie succesvol te verwezenlijken.

Voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact met mij op: berna@bureaubb.nl of via het contactformulier op deze website.

Op de diensten van Bureau BB zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.