Partners

Bureau BB is toegewijd aan zowel individuele projecten als het aangaan van waardevolle samenwerkingen. Hoewel ik zelfstandig aan projecten werk, geloof ik sterk in het opzoeken van nauwe samenwerkingen met de allerbeste partners om succesvolle projecten te realiseren en de klanten volledig te ontzorgen.

Een van mijn partners is Studio Dousi – studiodousi.nl, met wie ik nauw samenwerk op het gebied van concept ontwikkeling. Samen tillen we elk project naar een hoog niveau dankzij onze gezamenlijke expertises.

Een tweede partner is Van Doesburg – vandoesburgtegelwerken.nl, Projectleider in afbouw en realisatie van de concepten met het specialisme van tegelwerk van het sanitair bij keukens, badkamers en toiletten in residentiële en commerciële projecten.

Last but not least, voor mijn internationale opdrachten in Aruba en Berlijn werk ik samen met de getalenteerde Engelse architect, Ken Wingate, madeinplace.co.uk. Met zijn innovatieve denkwijze en mijn vaardigheden als Project Manager en Concept Realisator vormen we het perfecte team voor deze internationale opdrachten.