About

Mijn naam is Berna Bakker en ik ben dé inspirator en realisator van nieuwe retail- en horeca concepten.

Van een Marketing Management opleiding naar een Concept Realisator. Ik heb meer dan 16+ jaar ervaring als een hoogwaardige Project Manager. Vanaf de allereerste schets op de tekentafel tot het nauwlettend toezicht houden op de bouw is bekend terrein voor mij. Ik heb ca. 50 nieuwe en gerenoveerde winkels mogen openen. Van trendy boetieks voor cosmeticamerken en modewinkels tot gezellige koffiehuizen en stijlvolle take-away’s.

ERVARING
Door de jaren heen heb ik de eer gehad om samen te werken met gerenommeerde concept bureaus en toonaangevende A-merken waar ik met recht trots op ben. Onder andere voor NS Retail, AH to go, HEMA, Mooi Parfumerie, Rituals, Sissy Boy, Paperchase en NS StationsHuiskamer zijn enkele van de prachtige projecten waar ik deel van heb uitgemaakt. 

Onlangs ben ik met mijn gezin teruggekeerd naar Utrecht, na een 4-jarig avontuur in Londen. Dit heeft me niet alleen een waardevolle ervaring in de Retail wereld opgeleverd, maar ook een Interior Design Qualification.

Met bovengenoemde ervaring en kennis begrijp ik de snel veranderde retail- en horecasector goed. Daarom heb ik een Concept Realisatie Programma ontwikkelt speciaal voor de ambitieuze ondernemers en managers in het MKB en de horeca.

CONCEPT REALISATIE PROGRAMMA
Met mijn 6-maanden durende programma kun je rekenen op een naadloze uitvoering van jouw ideeën, van begin tot eind. Als jouw toegewijde Concept Realisator & Project Manager zorg ik ervoor dat jouw concept werkelijkheid wordt binnen het gestelde budget, de afgesproken tijd en met de hoogste kwaliteit.

Laten we samenwerken om jouw ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op jouw klanten.

Uiteraard ben ik ook in te zetten voor Project Management opdrachten en organiseer ik Inspiratie Tours in Londen.

Voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact met mij op: berna@bureaubb.nl of via het contactformulier op deze website.

Over Berna Bakker

Berna Bakker